Flux-stiri

Avocații lui Alec Baldwin cer ca procesul de pe platoul de filmare „Rust” să fie respins

  • Acesta este deja al doilea proces intentat împotriva actorului după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins.
  • Echipa de avocați susține că procesul trebuie să fie respins.
  • Avocata Gloria Allred îl acuză pe actor că a jucat ruleta rusească când a tras cu arma.

Avocații actorului Alec Baldwin spun că procesul intentat de supervizorul de scenarii Mamie Mitchell, al doilea intentat în legătură cu împușcarea Halynei Hutchins pe platoul de filmare al filmului western „Rust”, nu conține nimic care să sugereze că „vreunul dintre inculpați știa că arma de recuzită conținea muniție reală”.

Acesta a fost al doilea proces intentat împotriva actorului în urma decesului cameramanului Halyna Hutchins, care a fost împușcată pe platoul de filmare al filmului western aflat în Santa Fe, New Mexico, în octombrie. Echipa de avocați a lui Baldwin spune că nu există nimic în acuzațiile doamnei Mitchell care să sugereze că cineva știa că arma de recuzită conținea muniție reală înainte de incidentul „fără precedent”.

„Nimic din afirmațiile reclamantei nu sugerează că vreunul dintre inculpați, inclusiv domnul Baldwin, a intenționat ca arma de recuzită să fie încărcată cu muniție reală”, au declarat avocații, în documentele raportate de mass-media americane. „Mai mult, nimic din afirmațiile reclamantului nu sugerează că vreunul dintre inculpați știa că arma de recuzită conținea muniție reală. Absența unor astfel de acuzații are, desigur, sens, deoarece incidentul este aparent fără precedent în industria cinematografică.”

Avocații lui Baldwin au făcut aceste afirmații la Curtea Superioară din Los Angeles, luni, 24 ianuarie, potrivit documentelor judiciare. La depunerea procesului în noiembrie, avocata doamnei Mitchell, Gloria Allred, l-a acuzat pe actor că a jucat „ruleta rusească” atunci când a tras cu arma fără să o verifice și fără ca un armurier să facă acest lucru în prezența sa.

Starul se confruntă, de asemenea, cu un alt proces intentat de șeful de lumini al filmului, Serge Svetnoy, care a susținut că a suferit o „suferință emoțională severă” în urma incidentului. Pe lângă Baldwin, în ambele procese sunt numiți aproape două duzini de inculpați asociați cu filmul, printre care David Halls, asistentul de regie care i-a înmânat actorului arma, și Hannah Gutierrez Reed, care se ocupa de arme pe platou.

La începutul lunii ianuarie, Baldwin a distribuit o înregistrare video pe rețelele de socializare pentru a spune că afirmațiile potrivit cărora nu se conformează anchetei privind împușcăturile sunt o „minciună”. El a mai spus că nu a apăsat niciodată pe trăgaciul pistolului de recuzită, ci că acesta s-a declanșat atunci când a eliberat ciocanul – mecanismul care poate fi armat înapoi înainte de a trage.

The post Avocații lui Alec Baldwin cer ca procesul de pe platoul de filmare „Rust” să fie respins appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code