Flux-stiri

Bărbat de 81 de ani, arestat pentru că își şantaja concubina de 28 de ani

  • Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.
  • O femeie în vârstă de 28 de ani a sesizat DGPMB, în luna iulie, că este victima infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.
  • El le-a spus poliţiştilor că un bărbat, pe care l-a cunoscut iniţial prin intermediul unor şedinţe de terapie şi cu care a avut o relaţie de concubinaj, o constrânge să continue relaţia prin diverse moduri.

Un bărbat de 81 de ani, din Bucureşti, a fost arestat pentru şantaj şi violarea vieţii private, după ce ar fi constrâns-o pe o tânără de 28 de ani, pe care o cunoscuse în timpul unor şedinţe de terapie, să continue relaţia de concubinaj pe care o începuseră.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.

O femeie în vârstă de 28 de ani a sesizat DGPMB, în luna iulie, că este victima infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private. El le-a spus poliţiştilor că un bărbat, pe care l-a cunoscut iniţial prin intermediul unor şedinţe de terapie şi cu care a avut o relaţie de concubinaj, o constrânge să continue relaţia prin diverse moduri.

La sfârşitul lunii august a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în urma căruia au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat şi dus pentru audieri la sediul Secţiei 16 Poliţie.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul de 81 de ani a ameninţat-o pe tânără că va face publice imaginile compromiţătoare cu ea, în situaţia în care aceasta nu este de acord cu continuarea relaţiei pe care o aveau.

„În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private, faţă de acesta, fiind luată ieri (miercuri, 8 decembrie – n.r.) măsura reţinerii de către poliţiştii Secţiei 16, ulterior magistraţii dispunând, măsura arestului preventiv”, au transmis, joi, reprezentanţii Poliţiei.

The post Bărbat de 81 de ani, arestat pentru că își şantaja concubina de 28 de ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code