Flux-stiri

Betty White a murit. Hollywood își ia adio de la ultima „fată de aur”

Betty White, cea mai longevivă și simpatică artistă a Hollywood-ului, împlinește azi 99 de aniBetty White, cea mai longevivă și simpatică artistă a Hollywood-ului, împlinește azi 99 de ani

  • White, ultima dintre protagonistele serialului care mai era în viață, urma să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie.
  • În 1949, Betty White și-a început cariera în televiziune la Hollywood on Television, la un post local din California, ca parteneră a DJ-ului Al Jarvis.
  • Unirea lui Betty White cu Beatrice Arthur, Rue McClanahan și Estelle Getty avea să lase până în 1992 „Fetele de aur”, unul dintre cele mai memorabile seriale ale televiziunii americane.

Actrița Betty White, simbol al cinematografiei hollywoodiene și vedetă a serialului de succes „The Golden Girls”, a murit la vârsta de 99 de ani.

White, ultima dintre protagonistele serialului care mai era în viață, urma să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie.
În 1949, Betty White și-a început cariera în televiziune la Hollywood on Television, la un post local din California, ca parteneră a DJ-ului Al Jarvis.

Așa a luat naștere sketch-ul Life with Elisabeth cu Del Moore, care în 1951 a făcut-o prima femeie care a câștigat un Emmy pentru cea mai bună actriță de comedie.

A fost, de asemenea, producătoarea de pionierat, iar în timpul mandatului ei, Betty Turbiville a devenit prima femeie realizator de televiziune în cadrul talk-show-ului său.

Unirea lui Betty White cu Beatrice Arthur, Rue McClanahan și Estelle Getty avea să lase până în 1992 „Fetele de aur”, unul dintre cele mai memorabile seriale ale televiziunii americane.

Într-un interviu acordat publicației PEOPLE în ianuarie 2021, White a declarat că simțul umorului este cheia unei vieți lungi și fericite: „Doar să privești partea pozitivă și să nu te gândești la partea negativă. Este nevoie de prea multă energie pentru a fi negativ”.

Și acesta a fost motto-ul ei timp de ani de zile. În 1999, ea a declarat pentru PEOPLE că a căutat să profite la maximum de fiecare zi. „Ar fi bine să realizezi cât de bună este viața în timp ce se întâmplă”, a spus ea. „Pentru că, înainte de a-ți da seama, totul va dispărea”.

The post Betty White a murit. Hollywood își ia adio de la ultima „fată de aur” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code