Flux-stiri

Biden dă vina pe războiul declanșat de Putin în Ucraina pentru creșterea prețului la carburanți în SUA

President Biden campaigns for Terry McAuliffe in VirginiaPresident Biden campaigns for Terry McAuliffe in Virginia

  • Președintele SUA a dat vina pentru creșterea prețurilor la carburanți în SUA pe războiul din Ucraina al președintelui rus Vladimir Putin.
  • Biden a acuzat, de asemenea, companiile de petrol şi gaze pentru ceea ce el numeşte prioritizarea profiturilor în detrimentul consumatorilor.
  • Biden a mai făcut presiuni asupra Congresului pentru a adopta o scutire a taxei federale pe benzină.

Preşedintele Joe Biden a dat vina pentru creşterea preţurilor la carburanţi în SUA pe războiul din Ucraina al preşedintelui rus Vladimir Putin.

„Adevărul simplu este că prețul benzinei a crescut cu aproape 2,00 dolari pe galon din cauza atacului nemilos al lui Vladimir Putin asupra Ucrainei. Și facem tot ce putem pentru a reduce această durere la pompă acum”, a spus Biden.

„Dacă aceste experiențe ne-au arătat ceva, este că trebuie să creștem și să valorificăm mai multă energie aici, acasă”, a adăugat el.

Biden a acuzat, de asemenea, companiile de petrol şi gaze pentru ceea ce el numeşte prioritizarea profiturilor în detrimentul consumatorilor, în timp ce a făcut presiuni asupra Congresului pentru a adopta o scutire a taxei federale pe benzină.

„Fac apel la companii să treacă acest lucru, fiecare bănuț din această reducere de 18 cenți, la consumator”, a spus Biden, adăugând: „Nu este timp acum pentru profituri”.

The post Biden dă vina pe războiul declanșat de Putin în Ucraina pentru creșterea prețului la carburanți în SUA appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code