Flux-stiri

Bilanţul provizoriu anunțat de autorități: Scade numărul de cazuri noi de COVID-19 şi al deceselor

Reacțiile medicilor după ce s-a anunțat că testele rapide vor fi numărate: „Vom fi mai aproape de numărul real de infectări“Reacțiile medicilor după ce s-a anunțat că testele rapide vor fi numărate: „Vom fi mai aproape de numărul real de infectări“

Puţin peste 5.000 de cazuri noi de COVID-19 au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore, potrivit raportării provizorii de duminică. Au fost înregistrate şi 272 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI duminică, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 5.293 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 273 decese dintre care 10 anterioare.

Informaţiile vor fi detaliate în buletinul informativ de la ora 13.00.

The post Bilanţul provizoriu anunțat de autorități: Scade numărul de cazuri noi de COVID-19 şi al deceselor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code