Flux-stiri

Bitcoin: Când se așteaptă o nouă creștere bruscă pe piața cripto?

BitcoinBitcoin

  • Când ne putem așteapta la o nouă creștere bruscă a pe piața cripto? Tendința descendentă de pe piața criptomonedei va continua până la începutul anului 2023, următoarea mare creștere fiind așteptată în mai 2023.
  • Acest lucru a fost prezis de analistul de criptomonede Richard Knight, citat de ediția electronică Coin Quora.
  • Opinia lui coincide cu cea a majorității experților, care se așteaptă ca valoarea bitcoinului să crească în anii care preced următoarea sa înjumătățire.

Înjumătățirea Bitcoin este unul dintre cele mai semnificative evenimente din industria cripto. Pe măsură ce sunt din ce în ce mai puțini bitcoin de extras, valoarea fiecărui bitcoin crește, ceea ce duce la o creștere a prețului.

Din acest motiv, „recompensa” primită de așa-zișii „săpători de bitcoin” trebuie redusă la jumătate pentru a limita producția de noi bitcoini online. Acest proces reduce oferta pentru a-i asigura limita și în același timp pentru a evita o inflație serioasa.

Prognoza lui Richard Knight se bazează pe istoria criptomonedei de până acum și pe rezultatele primei și a doua jumătăți.

E dificil de prezis unde va fi determinat în cele din urmă prețul bitcoin

„A treia înjumătățire a bitcoin s-a întâmplat nu numai pe fundalul unei epidemii globale, ci și în timpul speculațiilor de reglementare intensificate, crescând interesul corporativ pentru monedele virtuale și publicitatea lor de către celebrități. Având în vedere incertitudinea suplimentară, este dificil de prezis unde va fi determinat în cele din urmă prețul bitcoin”, a spus Knight.

În 2008, când au început operațiunile blockchain, stimulentul de a mina pentru bitcoini era de 50 de unități pe bloc. Premiul a rămas neschimbat până când s-au adăugat 210.000 de blocuri, după care a fost înjumătățit. După adăugarea următoarelor 210.000 de blocuri, procedura se repetă. Acest eveniment are loc la fiecare patru ani.

Ultimul dintre cele 21 de milioane de bitcoini care vor fi extrași vreodată va apărea în jurul anului 2140. După aceea, nu vor mai fi de găsit bitcoini, drept care se va adăuga la procesul de înjumătățire.

De la începutul acestui an, prețul bitcoin a scăzut cu aproximativ 30% și se situează în prezent la puțin peste 30.500 de dolari bucata. 

The post Bitcoin: Când se așteaptă o nouă creștere bruscă pe piața cripto? appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code