NEWSNET

Flux-stiri

„Blinding Lights” a lui The Weeknd a detronat un hit din 1960 și a devenit piesa numărul 1 din toate timpurile în topul Billboard

Piesa „Blinding Lights” a artistului canadian The Weeknd a devenit cântecul Nr. 1 din toate timpurile în clasamentul Billboard.

Blinding Lights a petrecut 90 de săptămâni în top Billboard Hot 100, cea mai îndelungată prezenţă din toate timpurile în listă.

Melodia a detronat hitul “The Twist” din anii 1960 al lui Chubby Checker.

În ultimii 63 de ani, Billboard 100 a realizat un clasament al celor mai bune melodii în funcție de difuzările radio, vânzări și streaming.

The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, a lansat piesa “Blinding Lights” în noiembrie 2019. Până în septembrie 2021, aceasta a fost accesată online de peste 2,5 miliarde de ori pe Spotify.

La popularitatea melodiei a contribuit și o provocare de dans pe de TikTok, în timpul pandemiei, și interpretarea lui The Weeknd la Super Bowl din 2021.

The post „Blinding Lights” a lui The Weeknd a detronat un hit din 1960 și a devenit piesa numărul 1 din toate timpurile în topul Billboard appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code