Flux-stiri

Primele tensiuni în Coaliție. PSD critică PNL: „Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, eveniment PSD cu 20 de oameni nu se poate”

Marcel Ciolacu și Florin Cîțu.Marcel Ciolacu și Florin Cîțu.

Social-democraţii sunt deranjaţi de faptul că Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă nu a avizat desfăşurarea unui eveniment PSD la care urmau să participe 20 de oameni. Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, au comentat reprezentanţii PSD pe Facebook, făcând referire la evenimentul liberalilor.

Reprezentanţii PSD intenţionau să organizeze un eveniment în cadrul căruia urma să fie prezentat programul de guvernare. DSU nu a eliberat avizul necesar organizării evenimentului.

„Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni în sală, nu a primit avizul DSU”, s-au plâns social-democraţii pe reţeaua de socializare.

Ca urmare, social-democraţii au decis să renunţe la organizarea evenimentului.

„PSD respectă legea şi renunţă să facă acest eveniment. Românii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt priorităţile noastre la guvernare”, au adăugat reprezentanţii PSD.

La finalul lunii septembrie, la Bucureşti a avut loc Congresul PNL la care au participat aproximativ 5.000 de persoane.

The post Primele tensiuni în Coaliție. PSD critică PNL: „Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, eveniment PSD cu 20 de oameni nu se poate” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code