Flux-stiri

Boris Becker urmează să fie închis pentru evaziune fiscală

  • Boris Becker a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare.
  • Boris Becker a fost de șase ori câștigător de Grand Slam.
  • Becker va fi închis din cauza faptului că nu a declarat o proprietate în Germania și a ascuns un împrumut bancar în valoare de 825.000 de euro.

Boris Becker a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare. El va fi închis pentru evaziune fiscală. Becker a transferat sute de lire sterline după falimentul din 2017. Jucătorul de tenis a ajuns la celebritate în 1985, la vârsta de 17 ani.

Boris Becker, de șase ori câștigător de Grand Slam, a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare.
Asta, pentru ascunderea unor bunuri în valoare de peste 2 milioane de lire sterline

În cadrul procesului s-a dezvăluit că Boris Becker a transferat sute de mii de lire sterline după falimentul din iunie 2017. El a făcut mai multe transferururi, inclusiv în conturile fostei sale soții, Barbara.

Falimentul lui Becker a pornit de la un împrumut de 4,6 milioane de euro de la o bancă privată în 2013.
Becker a fost condamnat și pentru că nu a declarat o proprietate în Germania și a ascuns un împrumut bancar de 825.000 de euro.

După ce a ratat Australian Open pentru că nu s-a vaccinat, Novak Djokovic a revenit pe teren

Săptămâna viitoare, acesta va participa la tuneul ATP 500 de la Dubai, acolo unde nu este necesar vaccinul. Zilele trecute Djokovic a insistat din nou că e dispus să nu se prezinte la cele mai importante turnee ale anului dacă i se va impune vaccinarea.

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a spus că Djokovic ar fi putut alege calea mai simplă, fără să rateze cele mai importante turnee pentru că are are mari șanse să devină cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, însă a preferat calea mai complicată.

În timpul unui interviu pentru postul național al Serbiei, Djokovic a spus că, în ciuda celor întâmplate, abia așteaptă să revină pe arenele de la Australian Open.

The post Boris Becker urmează să fie închis pentru evaziune fiscală appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code