Flux-stiri

Boris Johnson, mesaj de Crăciun:„Vaccinarea cu doza booster urmează învăţăturile lui Iisus Hristos”

  • Boris Johnson a invocat învăţăturile lui Iisus Hristos pentru a îndemna populaţia să îşi facă doza booster.
  • Premierul britanic le-a mulţumit celor care „se vaccinează nu doar pentru ei înşişi, ci şi pentru prieteni şi familie şi pentru toţi cei cu care se întâlnesc”.
  • „Aceasta este, la urma urmei, învăţătura lui Iisus Hristos, a cărui naştere se află în centrul acestei uriaşe sărbători”, a spus acesta.

Boris Johnson a invocat învăţăturile lui Iisus Hristos pentru a îndemna populaţia să îşi facă doza booster, într-un mesaj emis pentru a marca un Crăciun despre care a spus că va fi „semnificativ mai bun” decât cel de anul trecut.

Într-o declaraţie video filmată în faţa bradului de Crăciun din Downing Street, premierul le-a mulţumit celor care „se vaccinează nu doar pentru ei înşişi, ci şi pentru prieteni şi familie şi pentru toţi cei cu care se întâlnesc”.

„Aceasta este, la urma urmei, învăţătura lui Iisus Hristos, a cărui naştere se află în centrul acestei uriaşe sărbători – că ar trebui să ne iubim aproapele aşa cum ne iubim pe noi înşine”, a spus el.

Primul ministru britanic a precizat că nu poate spune că pandemia s-a terminat, dar a subliniat că mulţi oameni pot sărbători cu mai mulţi membri ai familiei anul acesta decât anul trecut, relatează The Guardian.

„Dacă în acest an aveţi nevoie de un curcan mai mare şi aveţi mai multe vase de spălat, atunci este un lucru bun, pentru că aceste ritualuri contează atât de mult. Şi sper că oamenii se vor bucura de Crăciunul din acest an cu atât mai mult”, a spus el.

Johnson a fost botezat catolic, dar a discutat rareori despre religia sa. El s-a căsătorit cu soţia sa, Carrie, la catedrala catolică Westminster la începutul acestui an. Când a fost întrebat dacă este catolic practicant, Johnson a răspuns: „Nu discut aceste probleme profunde”.

The post Boris Johnson, mesaj de Crăciun:„Vaccinarea cu doza booster urmează învăţăturile lui Iisus Hristos” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code