Flux-stiri

Simptomul care avertizează că este posibil să fim infectați cu Omicron

pacienți-COVIDpacienți-COVID

  • Simptomul prin excelență al infecției cu COVID pe tot parcursul pandemiei a fost pierderea gustului și a mirosului.
  • Primul simptom al Omicronului poate fi auzit în propria voce.
  • Afonia a devenit principalul semn al unei noi variante sud-africane.

Primul simptom al infecției cu Omicron poate fi auzit în propria voce. Această nouă variantă a coronavirusului prezintă simptome precum oboseală, dureri de gât, dureri de cap, dureri musculare, curgerea nasului, strănut sau febră. Dar problema este că experții spun că timpul pentru a deveni contagios a fost redus la trei zile de la infectare, astfel încât să știi rapid dacă cineva a fost infectat cu coronavirus este esențial pentru a lua măsuri de precauție înainte de a fi prea târziu.

Simptomul prin excelență al infecției cu COVID pe tot parcursul pandemiei a fost pierderea gustului și a mirosului, ceea ce a făcut posibilă recunoașterea rapidă a faptului că o persoană a fost infectată cu pandemia. Cu toate acestea, cu Omicron, acest simptom nu apare, astfel încât detectarea timpurie a covidului a devenit mai complicată. Cele mai recente cercetări au arătat că răgușeala sau vocea răgușită este unul dintre primele simptome care apar atunci când o persoană se infectează cu coronavirus, astfel încât acest lucru ar putea indica rapid faptul că am putea avea virusul în organism și să putem lua măsurile de precauție necesare pentru a evita infectarea persoanelor apropiate, mai ales în perioada Crăciunului, când se întâlnește un număr mare de persoane.

În plus față de acest simptom, care ar putea fi un avertisment că persoana este infectată cu varianta Omicron, experții care au raportat că afonia (absența tonului laringian) sau disfonia (vocea răgușită) ar putea indica faptul că suferim de coronavirus ne reamintesc că virusurile obișnuite s-au schimbat. Tusea, febra și pierderea gustului și a mirosului au fost înlocuite de secreții nazale, strănut, dureri în gât, dureri lombare, dureri musculare și transpirații nocturne.

Acesta este un alt pericol al simptomelor Omicron. Această patologie este foarte asemănătoare cu gripa sau cu răceala, motiv pentru care se obișnuiește să se confunde simptomele și să nu i se acorde importanța pe care o merită, punând în pericol categoriile cele mai vulnerabile ale populației, care pot avea patologii mai grave decât o simplă răceală.

The post Simptomul care avertizează că este posibil să fim infectați cu Omicron appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code