Flux-stiri

„Brad Pitt”, mascota unui magazin de plante din Iași. Cum apără show-room-ul

  • Un cocoș din rasa mătase japoneză este vedeta unui magazin de plante.
  • „Mascota” este adusă din Baia Mare și atrage mulți clienți.
  • Brad Pitt atacă patrupezii care intră în showroom.

Fiecare antreprenor are câte un secret al succesului. Unii pariază pe investiții, unii pe marketing, iar alții pe mascote care le devin amulete norocoase.

Bogdan Harabagiu are un showroom cu plante exotice în Iași, numit Oobood, iar mascota magazinului este Brad Pitt.

În Iași a ajuns Brad Pitt. Nu celebrul actor, ci un cocoș din rasa mătase japoneză. Are un an de zile și este mascota showroom-ului cu plante tropicale. Foarte mulți vin aici să îl cunoască, nu doar pentru momentele funny pe care le oferă, ci și pentru picanteriile pe care le face când nu stă locului.

În scurt timp a devenit vedetă în online și mulți au vrut să îl cunoască. Brad Pitt nu e doar mascota showrom-ului, el o și apară.

El având blană în loc de pene, ca să aibă culoarea albă și să fie foarte curat, trebuie să aibă și o dietă foarte atent aleasă și am mers pe varianta cea mai simplă. Păsările care merg la competiții ce mănâncă și asta i-am luat cocoșului și văd că îi priește foarte bine”, spune Bogdan Harabagiu, proprietar Oobood.

Partea mai puțin plăcută este faptul că Brad Pitt dă bătaie de cap la capitolul curățenie.

Aveam și varianta cu iguane sau broscuțe, dar noi curățăm mereu prin magazin și asta ar fi putut afecta animăluțele respective, și așa a ajuns Brad Pitt la noi. Dimineața, înainte de toate trebuie să facem curat, apoi să ne bem cafeaua”, spune Filip Martinov, sales manager Oobood.

Cocoșul din rasa mătase japoneză costă chiar și 1500 de euro.

The post „Brad Pitt”, mascota unui magazin de plante din Iași. Cum apără show-room-ul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code