Flux-stiri

Bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în 6 ore şi jumătate

rabla-pentru-electrocasnicerabla-pentru-electrocasnice

  • Conform AFM, solicitanţii persoane fizice au generat 24.004 de vouchere, astfel 13.994 vouchere pentru laptopuri şi 10.010 vouchere pentru tablete.
  • Pentru prima etapă s-au consumat 21.068.400 lei din totalul de 25 milioane lei alocate iniţial.
  • Valabilitatea voucherului este de 7 zile de la data validării de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice, de 10 milioane de lei, a fost epuizat luni în 6 ore şi jumătate, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Conform AFM, solicitanţii persoane fizice au generat 24.004 de vouchere, astfel 13.994 vouchere pentru laptopuri şi 10.010 vouchere pentru tablete.

În prima etapă a programului au fost generate 52.671 de vouchere, a câte 400 de lei fiecare, astfel 22.083 vouchere pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare, 21.188 vouchere pentru categoria maşini de spălat rufe şi 9.400 vouchere pentru categoria maşini de spălat vase.

Pentru prima etapă s-au consumat 21.068.400 lei din totalul de 25 milioane lei alocate iniţial.

AFM anunţă că voucherele generate în cele două etape vor fi aprobate în şedinţa Comitetului de Avizare de marţi, 13 decembrie 2022 şi vor fi publicate pe site-ul AFM.

Valabilitatea voucherului este de 7 zile de la data validării de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat. Ulterior utilizării la un comerciant validat, formalităţile de achiziţionare a echipamentelor eligibile trebuie realizate tot într-un termen de 7 zile.

The post Bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în 6 ore şi jumătate appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code