Flux-stiri

Cadavrul unui bărbat dat dispărut de câteva zile, găsit în albia unui pârâu din Maramureş

  • Potrivit Poliţiei Maramureş, oamenii legii au fost sesizaţi că a fost găsit decedat un bărbat în albia pârâului Valea Usturoiului.
  • Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au început o anchetă în acest caz.
  • Oamenii legii spun că bărbatul decedat are 62 de ani şi este din Baia Mare.

Cadavrul unui bărbat care fusese dat dispărut în urmă cu câteva zile a fost descoperit, vineri seara, în albia pârâului Valea Usturoiului, din Maramureş. Bărbatul are o rană deschisă la cap.

Potrivit Poliţiei Maramureş, oamenii legii au fost sesizaţi că a fost găsit decedat un bărbat în albia pârâului Valea Usturoiului.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au început o anchetă în acest caz.

Oamenii legii spun că bărbatul decedat are 62 de ani şi este din Baia Mare.

„La examinarea exterioară a cadavrului a fost identificată o plagă deschisă în zona cefei. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean „Constantin Opriş” în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, au transmis, vineri, reprezentanţii Poliţiei Maramureş.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea condiţiilor concrete şi a cauzelor ce au determinat decesul bărbatului. Dispariţia acestuia fusese sesizată în urmă cu câteva zile.

The post Cadavrul unui bărbat dat dispărut de câteva zile, găsit în albia unui pârâu din Maramureş appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code