Flux-stiri

Calitatea dietei, asociată cu un risc mai mic de Covid-19. Care sunt alimentele utile împotriva coronavirusului

Calitatea dietei, asociată cu un risc mai mic de Covid-19. Care sunt alimentele utile împotriva coronavirusuluiCalitatea dietei, asociată cu un risc mai mic de Covid-19. Care sunt alimentele utile împotriva coronavirusului

  • Calitatea dietei a fost asociată cu un risc mai mic de Covid-19.
  • Alimentele dovedite utile împotriva coronavirusului sunt cele bogate în quercetină.

Verdele din farfurie, de care auzi tot mai des, scade considerabil riscul de infecție cu SARS-CoV-2. Este descoperirea oamenilor de știință din Marea Britanie. Nutriționistul Cori Grămescu îți explică cum te ajută o dietă echilibrată.

O dietă bazată pe plante este un meniu în care la fiecare masă consumăm cantități semnificative de legume, fructe, leguminoase. Absolut orice om ar trebui să aibă o preocupare activă în a consuma la fiecare masă mai multe legume în mod special și în felul acesta să ne asigurăm fundamentele unui sistem imunitar puternic și un sistem digestiv sănătos“, spune Cori Grămescu, coach de lifestyle și influencer.

Datele arată că o dietă bazată pe plante verzi te poate ajuta și în cazul unei forme grave de boală.

„Alimentele care sunt substanțe dovedite utile împotriva coronavirusului sunt cele bogate în quercetină cum ar fi ceapa roșie, caperele, ciupercile, care în general susțin imunitatea. Iar pentru sănătatea plămânului sunt anumite plante care reduc inflamația și mă refer aici la crucifere, varză, brocoli, conopidă, varză de Bruxelles, guliile, chiar și muștarul“, spune Cristian Mărgărit, nutriționist.

Studiul a fost realizat de cercetătorii de la King’s College din Londra și de la Harvard Medical School. Ei au analizat datele de la peste 500.000 de participanți din Marea Britanie și SUA.

The post Calitatea dietei, asociată cu un risc mai mic de Covid-19. Care sunt alimentele utile împotriva coronavirusului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code