Flux-stiri

Camilla a donat copiilor ursuleții Paddington ai regretatei regine Elisabeta a II-a

  • Camilla le-a spus copiilor să pună cizmulițele pe ursuleții lor Paddington altfel nu va putea ieși afară”.
  • Alături de ea s-au aflat vedetele filmului Paddington, Hugh Bonneville și Madeleine Harris.
  • Camilla a călătorit la grădiniță într-o mașină plină cu o parte din familia Paddington.

Camilla a declarat că a fost o plăcere” să ducă ursuleții Paddington la copiii de la o grădiniță din estul Londrei, după ce mii de exemplare au fost lăsate în semn de omagiu pentru regretata regină Elisabeta a II-a.

Jucăriile au fost lăsate de public la reședințele regale după moartea reginei, în septembrie. Camilla s-a întâlnit cu zeci de copii îngrijiți de organizația caritabilă Barnardo’s la grădinița Bow Nursery. Alături de ea s-au aflat vedetele filmului Paddington, Hugh Bonneville și Madeleine Harris.

Familia regală a donat peste 1.000 de ursuleți pentru Barnardo’s, iar fiecare jucărie a fost curățată profesional înainte de a fi livrată organizației caritabile. Karen Jankel, fiica regretatului autor Michael Bond, pentru care a scris poveștile, a fost și ea prezentă.

Camilla a împărțit sandvișuri cu marmeladă. Oscar Isherwood, în vârstă de trei ani, a strigat Nu-mi place marmelada”, în timp ce alții s-au înghesuit să primească un ursuleț de la regina consort. Camilla le-a spus copiilor să pună cizmulițele pe ursuleții lor Paddington altfel nu va putea ieși afară”.

Bonneville, care îl interpretează pe domnul Brown în film, le-a citit copiilor povestea lui Bond Paddington face baie”, amintind de modul în care urșii lor au avut nevoie de o curățare înainte de a ajunge la grădiniță. În timp ce se pregătea să plece, Camilla le-a spus copiilor și îngrijitorilor lor: A fost o plăcere să găsesc un cămin pentru acești urși – vă rog să aveți grijă de ei cu atenție.”

Camilla a călătorit la grădiniță într-o mașină plină cu o parte din familia Paddington, într-o călătorie de la Clarence House din Westminster, de-a lungul Mall-ului și trecând pe lângă reperele Londrei, inclusiv Trafalgar Square și Tower Bridge.

The post Camilla a donat copiilor ursuleții Paddington ai regretatei regine Elisabeta a II-a appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code