Flux-stiri

Capitala intră în a doua zi de grevă la STB. Ce zone să eviți dacă ieși în trafic

grevă Bucureștigrevă București

  • Conducerea STB și sindicaliștii cer demisia directorului general.
  • Tribunalul din Capitală anunță că această grevă este ilegală deoarece sufocă Bucureștiul.
  • La Universitate este nod de trafic, astfel că poți aștepta și 20 de minute pentru o traversare.

Capitala întră în a doua zi de grevă generală la STB. Zonele de trafic intens sunt îngreunate. Conflictul dintre conducerea Societății de transporturi și sindicaliștii care cer demisia directorului general a aruncat în haos o capitală și așa sufocată de traficul intens.

Iată ce zone să eviți dacă ieși în trafic.

Dacă plecăm din Vestul capitalei spre Nord, ce rute ne sunt sugerate?

Înainte de a vedea ce variante avem, menționăm că la ora 12, Nicușor Dan i-a invitat la sediul Primăriei Generale pe șefii de autobaze, dar și pe cei din conducerea STB pentru a le comunica faptul că vor fi deschise dosare penale și li se va desface contracul de munca tuturor celor care continuă această grevă. Motivul ar fi cel al declarației ilegale de ieri de la Tribunalul București. Același tribunal Bucuresti se va pronunța și astăzi la ora 12 pe această temă, fiind de așteptat să fie din nou declarată ca ilegala această grevă care a sufocat Bucureștiul.

Dacă pleci din Drumul Taberei, de exemplu, nu prea ai altă variantă decât să speri că vei petrece cât mai puțin timp în trafic. Spre centru ai ca variante vestita intersecție de la Răzoare, în care se varsă patru artere majore. Bulevardele Timișoara, Durmul Taberei, Drumul Sării sau fostul Trafic Greu sunt blocate. Doar ca să treci de Răzoare îți trebuie cel puțin 20 – 30 de minute. Nici dacă mergi de la Sud la Nord nu ai mai multe șanse să ajungi la destinatie. În Pipera, de exemplu, nu poți trece fără să îți pui nervii la grea încercare. De la Piața Unirii, traficul este extrem de aglomerat până după interseacția de la Aviatorilor. La Universitate este un nod de trafic, se așteaptă până la 20 de minute pentru o traversare.

Ce alternative avem ca să nu stăm în trafic?

Ai varianta metroului, de exemplu. Pentru cei din Drumul Taberei, ultimii bucureșteni care se bucură de acest mijloc de transport în comun, metroul este o varianta rapidă de a ajunge în orice punct al capitalei. Metrorex a suplimentat garniturile, astfel încât să poată prelua tot afluxul de călători. La suprafață ai varianta taxiurilor sau a car-sharingurilor.

Ai grijă, însă, atunci când faci o comandă. Tarifele Uber și Bolt au explodat. Pentru o cursă de 15 lei poți plăti chiar triplu.

Totuși, astăzi este ziua internațională a îmbrățișărilor. Așa că, dacă ești blocat în trafic, gândește-te la ceva frumos, dă-te jos din mașină, bate în geamul vecinului de trafic și oferă-i o îmbrățișare. Vă veți simți amândoi mai bine.

The post Capitala intră în a doua zi de grevă la STB. Ce zone să eviți dacă ieși în trafic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code