Flux-stiri

Carantină de noapte și restricții dure pentru localitățile din Ilfov care au depășit 6 la mie

Rata de infectare în 13 localităţi din judeţul Ilfov a trecut, luni, de 6 cazuri la mia de locuitori.Rata de infectare în 13 localităţi din judeţul Ilfov a trecut, luni, de 6 cazuri la mia de locuitori.

  • Rata de infectare în 13 localităţi din judeţul Ilfov a trecut, luni, de 6 cazuri la mia de locuitori.
  • Duminică erau 9 localităţi cu incidenţă mai mare de 6 cazuri la mia de locuitori.
  • Carantina nu se aplică persoanelor vaccinate.

Este vorba despre Afumaţi – 8,58 la mie, Berceni – 7,40, Brăneşti – 6,47, Bragadiru – 8,23, Chiajna – 7,99, Dărăşti Ilfov – 6,64, Dobroeşti – 9,31, Măgurele – 6,75, Mogoşoaia – 8,68, Otopeni – 7,22, Popeşti-Leordeni – 7,24, Ştefăneştii de Jos – 6,44 şi Voluntari – 7,66 la mie.

Duminică, pentru Bragadiru, Mogoşoaia şi Dobroeşti, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis carantină de noapte toată săptămâna.

Măştile de protecţie trebuie purtate în spaţii publice precum pieţe, târguri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun şi pe o rază de 50 de metri în jurul şcolilor.

Se interzice organizarea de nunţi şi botezuri, cursuri de instruire pentru adulţi şi conferinţe.

Activitatea în baruri cluburi şi discoteci este închisă.

Carantina nu se aplică persoanelor vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi care fac dovada îndeplinirii aceste condiţii prin intermediul certificatului de vaccinare.

The post Carantină de noapte și restricții dure pentru localitățile din Ilfov care au depășit 6 la mie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code