Flux-stiri

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat Radu Magdin, analist de politică externă

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat este Radu Magdin, analist de politică externă.

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii ,,InSecuritate”, sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 22:00!

Realitatea politică globală este în plină regândire. Rusia pare că deține inițiativa comunicării în spațiul public. Ești mulțumit? Tu te-ntreabă și socoate! Crezi că America și Uniunea Europeană vor prevala, în cele din urmă?

O discuție despre echilibrul strategic, securitatea europeană și cocktailul de crize care se revarsă peste NATO și UE. Unde (nu) este și unde ar trebui să fie România? Ce opțiuni avem?

Găsești răspunsuri la dilemele existenței într-o lume cu riscuri, sâmbăta de la ora 22:00, la Aleph News, cu fiecare ediție a emisiunii „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!

The post ,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat Radu Magdin, analist de politică externă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code