Flux-stiri

Cariera lui Johnny Depp e terminată. Pirații din Caraibe, fără Jack Sparrow

Pirații din Caraibe rămân fără Jack SparrowPirații din Caraibe rămân fără Jack Sparrow

  • Actorul american Johnny Depp și-a pierdut definitiv rolul căpitanului Jack Sparrow din franciza Pirații din Caraibe, din cauza scandalului cu fosta soție Amber Heard.
  • Depp și-a acuzat soția că i-a ruinat cariera din cauza minciunilor propagate în presă, cum că ar fi bătut-o, și a recunoscut că Disney l-a exclus din următorul film al francizei, la câteva zile după ce scandalul a devenit viral în întreaga lume.
  • Cariera lui Johnny Depp pare să se fi încheiat, o spune chiar actorul, care nu s-ar mai întoarce pe platourile de filmare nici pentru 300 de milioane de dolari.

Actorul american Johnny Depp și-a pierdut definitiv rolul căpitanului Jack Sparrow din franciza Pirații din Caraibe, din cauza scandalului cu fosta soție Amber Heard. Fosta sa soție l-a acuzat că a bătut-o, lucru care a dat naștere unui scandal monstru și unui proces care este cap de afiș în SUA.

Nu știam cu siguranță acest lucru (n.r. că nu va mai face parte din filmul Pirații din Caraibe), însă nu mă surprinde”, a declarat Depp, conform Variety. „De doi ani întreaga lume vorbește despre mine cum aș fi acest bătăuș de soții. Sunt convins că cei de la Disney au încercat să rupă orice legătură pentru a se proteja. Mișcarea #MeToo era în amploare în acel moment”, a mai explicat actorul.

Un nou film al seriei Pirații din Caraibe, având-o în distribuție pe Margot Robbie (Suicide Squad), a intrat în faza de producție. Nu se știe dacă scenariștii au gândit de la bun început o poveste fără căpitanul Jack Sparrow, sau dacă acesta trebuia să apară în film, înainte de scandal.

Amber Heard a devenit cunoscută după ce a publicat un editorial în Washington Post, prin care îl acuza pe Depp că ar fi abuzat-o fizic în anii de căsnicie. Deși nu i-a pomenit niciodată numele în editorial, fanii au dedus singuri că aceasta făcea referire la soțul său. Acest articol ar fi cauzat daune ireparabile faimei și carierei lui Depp, încă din 2016.

„Aș fi un idiot să nu realizez că acel articol mi-a afectat cariera, chiar dacă doamna Heard mi-a pomenit numele, sau nu”, a explicat Depp. Actorul a menționat că, în urma acelui articol, cariera lui a fost terminată.

Indiferent ce va stabili acest proces, voi purta alături de mine povara până în ultima zi a vieții mele. Am dat-o în judecată pentru acest lucru”, a completat actorul.

Cu toate acestea, Disney a continuat să vândă produse cu faimosul personaj Jack Sparrow. Mai mult, a adăugat că nu s-ar întoarce niciodată pe platourile de filmare Disney, nici măcar pentru „300 de milioane de dolari”.

The post Cariera lui Johnny Depp e terminată. Pirații din Caraibe, fără Jack Sparrow appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code