NEWSNET

Flux-stiri

Cât va rezista Guvernul PSD–PNL? Orban: „E împotriva voinței alegătorilor celor două partide”

  • Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, spune că o construcţie precum cea dintre PSD şi PNL va rezista atâta timp cât ea va fi necesară social-democraţilor.
  • Despre un guvern PSD – PNL, Orban spune că e „împotriva voinţei dominante a alegătorilor celor două partide”.

Ludovic Orban nu crede că alianța PNL-PSD va rezista. „Atâta timp cât PSD va considera necesar prezenţa la guvernare. Dacă PSD va simţi că pierde din guvernarea cu PNL – şi vă garantez că pierde – e gata”, a spus fostul președinte liberal la un post TV.

Ludovic Orban a precizat că a văzut analizele sociologice privind soluţionarea crizei. Astfel, un guvern PSD ar avut un sprijin mai mare decât un guvern PSD – PNL.

„Aproape două treimi din votanţii PNL nu erau de acord ca PNL să intre în guvern cu PSD şi peste jumătate din votanţii PSD nu erau de acord ca PSD să intre în guvern cu PNL”, a mai spus fostul preşedinte al liberalilor.

Potrivit lui Orban, un guvern PSD – PNl este unul „împotriva voinţei dominante a alegătorilor care au votat cu cele două partide”.

Întrebat cine va rămâne în Guvern şi cine va fi dat afară în cazul în care PSD şi PNL nu se vor mai înţelege, Ludovic Orban a spus: „PNL nu cred că va mai avea capacitatea să refacă o altă majoritate parlamentară dacă dă PSD afară”.

The post Cât va rezista Guvernul PSD–PNL? Orban: „E împotriva voinței alegătorilor celor două partide” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code