NEWSNET

Flux-stiri

Un bărbat a distrus locuinţa celor care îl găzduiau, i-a agresat, apoi s-a aruncat de la etajul 10

  • O familie din Bucureşti a sunat la 112, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să ceară ajutor pentru că au fost agresaţi în propria locuinţă de un bărbat pe care l-au găzduit o perioadă, până îşi găsea unde să stea cu chirie.
  • Agresorul a distrus tot şi apoi s-a aruncat de la etajul 10.

Poliţiştii Secţiei 13 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el şi soţia sa au fost agresaţi, în locuinţă, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, până când acesta îşi găsea o locuinţă cu chirie.

Cei doi soţi au reuşit să iasă din apartamentul lor, dar în interior a rămas agresorul, iar la sosirea echipajelor de poliţie uşa de acces era încuiată, iar din interiorul casei ieşea fum.

„S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenţia pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuinţă arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în faţa imobilului. A fost solicitată prezenţa luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a negociatorilor, dar şi a echipajelor de descarcerare. Persoanele vătămate, soţ şi soţie, au primit îngrijiri medicale la faţa locului”, potrivit Poliţiei Capitalei.

În ciuda eforturilor echipajelor de intervenţie de a-l linişti pe agresor şi de a-l face să coopereze, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, s-a aruncat de la etajul 10.

El a fost preluat de echipajele de prim ajutor şi transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunţat decesul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care urmează să stabilească toată starea de fapt.

The post Un bărbat a distrus locuinţa celor care îl găzduiau, i-a agresat, apoi s-a aruncat de la etajul 10 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code