Flux-stiri

Ce culori purtăm în 2022. Veri Peri a fost anunțată culoarea anului de institutul Pantone

  • Talia joasă și nuanțele metalice sunt câteva dintre tendințele din această primăvară.
  • Primăvara asta se poartă piesele vestimentare transparente, dar și fustele plisate.
  • În sezonul primăvară-vară 2022 se poartă alb, dar și galben neon, verde, roz, albastru.
  • Veri peri este culoarea anului 2022.

În materie de culori, specialiștii ne propun în sezonul primăvară-vară 2022 nuanțele metalice, albul, dar și culori precum verde, roz, albastru, veri peri, care este și culoarea anului 2022, dar și galben neon.

Toate acestea cu siguranță te vor diferenția atunci când le vei purta. Și îți mai dau încă un pont – materialele lucioase, precum satinul și mătasea, de orice culoare, nu ar trebui să îți lipsească din garderobă primăvara asta, pentru că, din câte am văzut, toate marile case de modă au inclus aceste materiale în colecțiile lor.

Ești gata să împachetezi paltoanele și să te reîntâlnești cu piesele vestimentare de primăvară? Temperaturile încep să crească, așa că poți să te gândești la ținutele care sunt în tendințe în acest sezon. Mai multe ne spune spune Andreea Neblea, editor Aleph News (video).

The post Ce culori purtăm în 2022. Veri Peri a fost anunțată culoarea anului de institutul Pantone appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code