Flux-stiri

Cea mai mare rafinărie din România a fost atacată cibernetic

  • Cea mai mare rafinărie din România – Rompetrol Rafinare – a anunțat că s-a confruntat cu „un atac cibernetic complex.”
  • Compania a transmis că, pentru protejarea datelor, aceasta a sistat temporar funcţionarea site-urilor şi a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât şi pentru persoanele fizice.
  • Rompetrol Rafinare a spus că activitatea operațională a rafinăriei Petromidia nu a fost afectată, în urma atacului cibernetic.

Rompetrol Rafinare (RRC), operator al Petromidia – cea mai mare rafinărie a României, a anunţat luni la Bursa de la Bucureşti că în cursul nopţii s-a confruntat cu un „atac cibernetic complex”.

Suntem în permanenta legătură cu Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) şi împreună depunem toate eforturile pentru rezolvarea situaţiei. Pentru protejarea datelor, compania a sistat temporar funcţionarea site-urilor şi a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât şi pentru persoanele fizice. Activitatea benzinariilor Rompetrol se desfăşoară normal, clienţii având la dispoziţie opţiunea plaţii în numerar sau prin card bancar. Menţionăm că activitatea operaţională a rafinăriei Petromidia nu este afectată. Ne cerem scuze pentru inconveniente”, este mesajul Rompetrol Rafinare la Bursa de la Bucureşti.​

Rompetrol Rafinare este o companie română, operator al Petromidia. Domeniul său de activitate este fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului. Compania este listată la Bursa de Valori București, Categoria I, având o capitalizare bursieră de peste două miliarde de roni.

The post Cea mai mare rafinărie din România a fost atacată cibernetic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code