Flux-stiri

Cel mai urmărit TikToker din lume are peste 142.4 milioane de urmăritori. A depășit-o și pe Charli D’Amelio

  • Khaby Lame este cel mai urmărit TikToker din lume: în această dimineaţă a atins 142,4 milioane de urmăritori.
  • Şi-a început videoclipurile în timpul pandemiei. Atunci, locuia într-o locuinţă socială din provincia Torino şi tocmai fusese concediat.
  • Creatorul senegalez în vârstă de 22 de ani, care a crescut în Chivasso, Torino, a devenit celebru pentru videoclipurile sale mute.

Khaby Lame este cel mai urmărit TikToker din lume: în această dimineaţă a atins 142,4 milioane de urmăritori. A depăşit-o pe Charli D’Amelio (142,2 milioane). Şi-a început videoclipurile în timpul pandemiei. Atunci, locuia într-o locuinţă socială din provincia Torino şi tocmai fusese concediat.

Creatorul senegalez în vârstă de 22 de ani, care a crescut în Chivasso, Torino, a devenit celebru pentru videoclipurile sale mute. Din această dimineaţă, Khaby Lame a depăşit-o pe D’Amelio, considerată până nu demult regina social media şi care împreună cu sora ei conduce un imperiu care face zeci de milioane de dolari pe an.

Popularitatea lui Khaby Lame a început în 2019, în timpul pandemiei de Covid. În acel moment locuia în cartierul Borgo Sud Est din Chivasso, într-o locuinţă socială. Aici a locuit până acum un an, când popularitatea sa a început să crească.

Născut la Dakar, în Senegal, a început să lucreze ca operator de maşini CNC într-o fabrică din Torino, înainte de a fi concediat în martie 2020.

Face videoclipuri mute

Demis şi victimă a pandemiei, a inventat videoclipuri mute pentru distracţie. În câteva luni, umorul său, uşor şi ironic, care a adus aminte de legendarul Buster Keaton, a reuşit să-i depăşească pe principalii influenceri italieni, detaşând milioane de mari fani precum Chiara Ferragni şi Gianluca Vacchi.

Şi aşa, ceea ce a început ca o glumă s-a transformat într-un loc de muncă mai mult decât profitabil. Iar încoronarea ascensiunii sale irezistibile, venită acum din cifre, era de ceva vreme în aer: la Festivalul de Film de la Cannes, nu întâmplător a fost numit jurat în noua secţiune dedicată tiktoker-urilor.

I-a plăcut atât de mult covorul roşu, încât a anunţat o nouă aventură: debutează în cinema.

The post Cel mai urmărit TikToker din lume are peste 142.4 milioane de urmăritori. A depășit-o și pe Charli D’Amelio appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code