Flux-stiri

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla a fost testat pozitiv pentru COVID-19

CEO-ul Pfizer, Albert Burla a fost testat pozitiv pentru COVID-19CEO-ul Pfizer, Albert Burla a fost testat pozitiv pentru COVID-19

  • CEO-ul Pfizer, Albert Bourla a declarat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar a avut simptome foarte ușoare.
  • Bourla a primit patru doze de vaccin împotriva noului coronavirus de la Pfizer și partenerul german Biontech Corporation. 
  • Bourla, care are 60 de ani, a spus că a început un curs de tratament cu medicamentul companiei Paxlovid și s-a izolat, respectând toate măsurile de precauție.

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla a declarat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar a avut simptome foarte ușoare.

Bourla a primit patru doze de vaccin împotriva noului coronavirus de la Pfizer și partenerul german Biontech Corporation. 

Bourla, care are 60 de ani a spus că a început un curs de tratament cu medicamentul companiei Paxlovid și s-a izolat, respectând toate măsurile de precauție.

Sunt încrezător că voi avea o recuperare rapidă”, a declarat Bourla într-un comunicat.

Mai multe personalități publice au fost depistate pozitiv la această boală infecțioasă în ultimele luni, inclusiv președintele american Joe Biden și consilierul său medical principal, doctorul Anthony Fauci.

Biden a petrecut mai mult de două săptămâni izolat la Casa Albă după două episoade de COVID-19, al doilea caz fiind considerat a fi un ricoșeu” experimentat de unii pacienți cu COVID care iau Paxlovid.

Paxlovid este un medicament antiviral care este utilizat pentru a trata persoanele cu risc ridicat, cum ar fi pacienții în vârstă.

Bourla a primit patru doze de vaccin COVID dezvoltat de Pfizer și de partenerul său german BioNTech.

The post CEO-ul Pfizer, Albert Bourla a fost testat pozitiv pentru COVID-19 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code