NEWSNET

Flux-stiri

CEO-ul Pfizer nu este sigur de necesitatea celei de-a patra doze de vaccin

pfizerpfizer

  • Un vaccin împotriva Omicron va fi gata în luna martie.
  • Directorul Moderna Inc. spune că este nevoie de o nouă doză de vaccin pentru că scade eficiența rapelului în câteva luni.
  • Unele țări au adoptat deja a patra doză de vaccin.

CEO-ul Pfizer nu este sigur de necesitatea celei de-a patra doze a vaccinului COVID-19. Albert Bourla a declarat luni că nu este sigur de necesitatea unei a patra doze de vaccin COVID-19 și că o nouă variantă de vaccin care vizează varianta Omicron, foarte contagioasă, va fi gata în martie.

Comentariile au contrastat cu cele făcute de directorul general al Moderna Inc (MRNA.O), Stephen Bancel, care a declarat săptămâna trecută că oamenii ar putea avea nevoie de o altă doză în toamna anului 2022 deoarece eficacitatea rapelurilor ar putea scădea în următoarele luni.

O creștere uriașă a cazurilor de COVID-19, determinată de Omicron, a forțat unele națiuni să vrea o altă doză de rapel, dar primele semne sugerează că vaccinarea repetată ar putea fi greu de vândut pe măsură ce populațiile asediate intră în al treilea an de pandemie.

„Nu știu dacă este nevoie de un al patrulea rapel, acesta este un lucru care trebuie testat”, a declarat Bourla la CNBC, înainte de prezentarea Pfizer la conferința J.P. Morgan privind sănătatea. Se lucrează în prezent la o nouă versiune a vaccinului COVID-19 care ar fi eficient împotriva Omicron și a altor variante, a spus el.

Producătorul american de medicamente a anunțat anterior în cursul zilei trei acorduri pentru a extinde utilizarea tehnologiei ARN mesager (ARNm) pe care se bazează vaccinul său COVID-19, inclusiv un pact în valoare de până la 1,35 miliarde de dolari cu Beam Therapeutics, specialist în editare genetică.

The post CEO-ul Pfizer nu este sigur de necesitatea celei de-a patra doze de vaccin appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code