Flux-stiri

CEO-ul Pfizer: Virusul va persista ani de zile, dar acesta ar putea fi ultimul val cu restricții

Albert BourlaAlbert Bourla

  • CEO-ul Pfizer: Virusul va persista ani de zile, dar acesta ar putea fi ultimul val cu restricții.
  • Bourla spune că rapelurile împotriva coronavirusului vor rămâne necesare, dar pilula anti-COVID „va schimba totul”.
  • Bourla a lăudat, de asemenea, eficacitatea și siguranța vaccinurilor.

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a declarat luni că, deși „cel mai probabil scenariu” este că virusul SARS-COV-2 va circula mulți ani de acum încolo, el crede că actualul val de infecții va fi ultimul care va necesita restricții.

Bourla spune că rapelurile împotriva coronavirusului vor rămâne necesare, dar pilula anti-COVID „va schimba totul

Bourla a acordat un interviu postului francez BFM TV pentru a face public anunțul unui pachet de investiții al companiei farmaceutice în Franța.

Bourla a lăudat, de asemenea, eficacitatea și siguranța vaccinurilor, spunând că el crede că oamenii vor continua să aibă nevoie de vaccinuri de rapel.

Albert Bourla susține că ne vom întoarce curând la normalitate

Albert Bourla a declarat de asemenea că viața s-ar putea întoarce la normalitate în cursul acestei primăveri, după doi ani de pandemie.

Vom putea în curând să revenim la viață normală”, a declarat acesta într-un interviu separat acordat cotidianului Le Figaro.

Suntem bine poziționați pentru a atinge acest obiectiv în primăvară mulțumită tuturor uneltelor pe care le avem la dispoziție: testele, vaccinurile foarte eficace și primele tratamente care pot fi administrate acasă”, a precizat el.

Pfizer a anunțat în luna decembrie că pilula sa Paxlovid reduce spitalizările și decesele în rândul persoanelor vulnerabile cu 90%. Ea a fost autorizată în regim de urgență atât de Agenția Europeană pentru Medicamente, cât și de Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite.

The post CEO-ul Pfizer: Virusul va persista ani de zile, dar acesta ar putea fi ultimul val cu restricții appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code