Flux-stiri

Cine este al doilea cel mai urmărit TikToker din lume. Râde de prostia altora și face milioane de euro

  • Khaby Lame are al doilea cel mai urmărit cont de TikTok din lume.
  • 113 milioane de oameni îl urmăresc pe TikTok.
  • Khaby Lame este din Seneegal, dar locuiește de mai mulți ani în Italia.
  • Valoarea lui este estimată la aproape 2,7 milioane de euro.

Râde de prostia altora și face milioane de euro. Senegalezul Khaby Lame este al doilea cel mai urmărit TikToker din lume și primul din Italia, asta deși nu scoate o vorbă în filmulețele postate.

A ajuns să valoreze aproape 2,7 milioane de euro, într-un an și câteva luni. Pandemia l-a lăsat fără job în aprilie 2020, atunci când s-a și apucat de TikTok iar acum are aproape 113 milioane de urmăritori și 1,7 miliarde de like-uri.

Nici pe Instagram nu stă rău: a strâns și acolo aproape 46 de milioane de urmăritori. Deși se estimează că face până la 70.000 euro pe postare, Khaby a rămas un tip umil. Vrea să strângă suficienți bani pentru a-i cumpăra mamei sale o casă în Italia, acolo unde și locuiește de ani de zile. Khaby spune că are succes pentru că este foarte expresiv și arată ceea ce majoritatea dintre noi gândesc. Cei mai mulți urmăritori sunt din America de Sud, majoritatea din Brazilia.

The post Cine este al doilea cel mai urmărit TikToker din lume. Râde de prostia altora și face milioane de euro appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code