NEWSNET

Flux-stiri

Vicepreședintele Surinamului a debutat oficial în fotbal la 60 de ani. Este urmărit de Interpol și are 50 de copii

Vicepreședintele Surinamului a debutat oficial în fotbal la 60 de ani. Este urmărit de Interpol și are 50 de copiiVicepreședintele Surinamului a debutat oficial în fotbal la 60 de ani. Este urmărit de Interpol și are 50 de copii

  • Vicepreședintele Surinamului s-a legitimat la o echipă de fotbal.
  • La 60 de ani, acesta a debutat într-o competiție oficială.
  • Brunswijk este căutat de Interpol.
  • Ronnie Brunswijk are 50 de copii.
  • El a jucat 53 de minute pentru echipa sa.

Sunt patron, fac ce vreau. E deviza vicepreședintelui din Surinam, om căutat de Interpol, care a oferit poate unul dintre cele mai suprarealiste momente ale săptămânii.

Ronnie Brunswijk pe numele său, bărbatul are 60 de ani și 50 de copii. A ajuns vicepreședinte în Surinam, o fostă colonie olandeză, chiar dacă e pe lista celor mai căutați oameni din lume. Interpolul vrea să pună mâna pe el pentru că BrunsVik ar avea legături cu traficul de droguri.

Puțin i-a păsat lui de Interpol noaptea trecută. A decis să se legitimeze la echipa de fotbal pe care o patronează și să debuteze oficial. Și nu oricum, ci într-o competiție internațională.

A purtat și banderola de căpitan, semn că el e șeful suprem. N-a reușit totuși prea multe pe teren, iar echipa lui a pierdut cu 0 la 5. Vicepreședintele Surinamului a fost soldat de gherilă, a dat o lovitură de stat și mai este acuzat că a spart o bancă. Ulterior a reusit să devină și proprietarul unei mine de aur.

The post Vicepreședintele Surinamului a debutat oficial în fotbal la 60 de ani. Este urmărit de Interpol și are 50 de copii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code