Flux-stiri

Un fost consilier al lui Donald Trump vrea ca în SUA să existe o singură religie

Michael FlynnMichael Flynn

  • Michael Flynn, fost consilier pentru securitate națională al lui Donald Trump, a vorbit recent despre credința sa creștină pentru a dezminți afirmațiile QAnon potrivit cărora se închină la Satana.
  • Flynn a vorbit în cadrul turneului „ReAwaken America”, la care au participat și alți loiali lui Donald Trump și anti-vaxxeri, printre care Roger Stone, Mike Lindell și Lin Wood.
  • Potrivit ultimelor date, în SUA, 42% dintre oameni sunt protestanți, 21% catolici și 18% neafiliați, restul fiind de alte religii, atei sau agnostici.

Fostul consilier pentru securitate națională și vorbitor principal, Michael Flynn, a cerut ca, în SUA, creștinismul să devină religia unică. El a făcut acest apel la o conferință de trei zile în San Antonio, Texas, în cadrul turneului „ReAwaken America”.

„Dacă vrem să avem o singură națiune sub Dumnezeu, ceea ce trebuie să facem, trebuie să avem o singură religie. O singură națiune sub Dumnezeu și o singură religie sub Dumnezeu”, a declarat Michael Flynn, potrivit Business Insider.

El a vorbit recent despre credința sa creștină într-un efort de a respinge afirmațiile QAnon potrivit cărora se închină lui Satana.

În cadrul conferinței, Flynn a discutat și despre fostul strateg șef al Casei Albe, Steve Bannon, care a fost pus sub acuzare de un mare juriu federal pentru că a refuzat să se conformeze unei citații emise de Comisia specială a Camerei Reprezentanților care investighează revolta din 6 ianuarie de la Capitoliu.

Michael Flynn a calificat punerea sub acuzare drept un „abuz al libertății de exprimare”.

Flynn a condamnat și „răstignirea insurecției”, comparând-o pe președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, cu Ponțiu Pilat, care a ordonat răstignirea lui Iisus în Biblie.

„Aceasta este răstignirea libertății noastre de exprimare, a libertății de a ne aduna pașnic, conform Primului Amendament. Este de necrezut”, a mai declarat Flynn, la conferința de vineri.

În turneul „ReAwaken America” participă Flynn, alți loiali lui Trump și medici anti-vaxx, printre care Stella Immanuel și Scott Jensen, cunoscuți pentru dezinformările cu privire la alegerile din 2020 și despre pandemia COVID-19.

Alți aliați ai lui Donald Trump care au participat ca vorbitori în cadrul turneului sunt Roger Stone, Mike Lindell și Lin Wood.

Potrivit Business Insider, Michael Flynn are, de asemenea, un istoric de propagare a teoriilor conspirației, cum ar fi faptul că vaccinurile COVID-19 au fost adăugate în sosul pentru salată, și a susținut anterior că COVID-19 a fost fabricat pentru a distrage atenția de la alegerile din 2020.

El a fost consilier pe probleme de securitate națională al administrației Trump și a fost grațiat în 2020 după ce a pledat vinovat că a mințit Biroul Federal de Investigații în legătură cu comunicările sale cu Rusia.

The post Un fost consilier al lui Donald Trump vrea ca în SUA să existe o singură religie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code