Flux-stiri

Ciolacu: Dacă UDMR iese din această coaliție, automat iese și PSD. VIDEO

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că dacă UDMR iese din coaliția PSD-PNL-UDMR-minorități naționale, „automat iese și PSD”. El spune că nu are mandat pentru a creiona o altă majoritate.

„Sunt normale anumite discuții în negocieri. Eu vreau să-i asigur pe români că joi vom avea un guvern. Noi am pornit, noi PSD… Această coaliție va fi formată de PNL, PSD, UDMR, minorități. Eu nu am alt mandat de la partid pentru a creiona o altă majoritate. Logic, înseamnă că eu nu am un mandat petru PSD-PNL. Deci dacă UDMR iese din această coaliție, automat și PSD va ieși, pentru că nu am alt mandat”, spune Marcel Ciolacu.

El spune că PSD dorește să preia Ministerul Transporturilor.

Nicolae Ciucă, reprezentantul PNL la negocierile privind formarea unui nou guvern, recunoaște că discuțiile avansează greu din cauza solicitărilor diferite ale partidelor. Totuși, nu există discuția ca un partid să se retragă, spune Ciucă.

The post Ciolacu: Dacă UDMR iese din această coaliție, automat iese și PSD. VIDEO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code