Flux-stiri

Cîțu, despre prezența la ședință: „Constat că nu e cvorum”

  • La o şedinţă convocată de preşedintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că îşi anunţă demisia, dar şi fostul preşedinte al partidului, Theodor Stolojan.
  • Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat vineri că va anunţa sâmbătă decizia privind demisia din fruntea partidului.
  • Cîţu a pierdut sprijinul partidului, iar un congres PNL, în care se va alege un nou preşedinte liberal, ar putea fi convocat pe 10 aprilie.

Florin Cîţu, președintele PNL, a declarat vineri că va anunţa sâmbătă decizia privind demisia din fruntea partidului. Sunt dezamăgit de această situaţie, greu mi-o explic, cele mai multe nemulţumiri nu au legătură cu PNL, a adăugat Florin Cîţu.

La o şedinţă convocată de preşedintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că îşi anunţă demisia, dar şi fostul preşedinte al partidului, Theodor Stolojan. „Dacă nu se prezintă nimeni la şedinţă, constat că nu e cvorum, spune Florin Cîţu, la intrarea în sediul PNL.

Cîţu a pierdut sprijinul partidului, iar un congres PNL, în care se va alege un nou preşedinte liberal, ar putea fi convocat pe 10 aprilie.

Liderii a 39 de organizaţii judeţele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Naţional în şedinţă extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea şi organizarea Congresului Extraordinar : O situaţie de criză impune măsuri de criză. PNL are nevoie de un nou management”.

Cîțu: Voi aranja ca săptămâna viitoare Zelenski să țină un discurs în Parlamentul României

„Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va ține un discurs, săptămâna viitoare, în Parlamentul României”, anunță Florin Cîțu, președintele Senatului și liderul PNL.

„Discuție importantă cu premierul din Ucraina, Denys Shmyhal. Președintele ucrainean Zelenski va ține un discurs în Parlamentul României”, transmite, pe Twitter, Florin Cîțu.

El menționează că, în calitate de președinte al Senatului României , „voi aranja ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare”. „Ucraina are întregul meu sprijin”, încheie Cîțu.

The post Cîțu, despre prezența la ședință: „Constat că nu e cvorum” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code