Flux-stiri

Cîțu, la 6 ani de la tragedia din „Colectiv”: Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital

Florin Cîțu a declarat, marţi, că nu există o flexibilizare a mandatului premierului desemnat Nicolae Ciucă în privinţa formării guvernului.Florin Cîțu a declarat, marţi, că nu există o flexibilizare a mandatului premierului desemnat Nicolae Ciucă în privinţa formării guvernului.

Premierul interimar, Florin Cîțu, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că „a aprins o lumânare”, la șase de la incendiul care a provocat o tragedie în clubul „Colectiv”.

„Am aprins astăzi o lumânare în memoria celor care au pierit la Colectiv, așa cum fac an de an. Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital”, a scris Florin Cîțu, pe pagina sa de socializare.

Premierul interimar a adăugat: „Sunt 6 ani de la tragedia de la Colectiv, dar durerea este la fel de puternică”.

Sâmbătă, se implinesc șase ani de la momentul incendiului din Colectiv, în care 65 de tineri au murit.

O manifestare pentru comemorarea victimelor Colectiv va avea loc sâmbătă după-amiaza în Capitală. Aceasta va începe în fața Curții de Apel București și va continua cu un marș până la Clubul Colectiv, informează Mediafax. 65 de tineri şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Colectiv în urmă cu șase ani.

The post Cîțu, la 6 ani de la tragedia din „Colectiv”: Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code