Flux-stiri

Ciucă le cere tinerilor, de ziua lor, să nu plece din ţară

  • Premierul țării le cere tinerilor să-şi atingă aspiraţiile în ţară.
  • De ziua Națională a Tineretului, Nicolae Ciucă vrea sa îi felicite pe tineri pentru civism și solidaritate și să șe mulțumească pentru idei, inițiativă și implicare.
  • El îi îndeamnă pe tineri să folosească perseverenţa, curajul şi creativitatea pentru a-şi atinge aspiraţiile în ţară.

Premierul Nicolae Ciucă afirmă că primul lucru pe care îl observă când lucreează cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la probleme. El le cere tinerilor să-şi atingă aspiraţiile în ţară.

„Dragi tineri, voi sunteţi prezentul, viitorul şi speranţa ţării noastre. De Ziua Naţională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism şi solidaritate şi să vă mulţumesc tuturor pentru idei, iniţiative şi implicare. An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă şansa de a studia, munci şi călători în deplină libertate. Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toţii, fie în societate sau administraţie, fie la locul de muncă sau în diverse situaţii de viaţă”, transmite Nicolae Ciucă de Ziua Naţională a Tineretului.

El îi îndeamnă pe tineri să folosească perseverenţa, curajul şi creativitatea pentru a-şi atinge aspiraţiile în ţară.

„Sunteţi o sursă reală de inspiraţie, optimism şi principala resursă a ţării noastre şi a societăţii din care facem cu toţii parte. Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România şi să vă folosiţi curajul, perseverenţa şi creativitatea pentru a vă atinge aspiraţiile aici, în ţară”, încheie Ciucă.

The post Ciucă le cere tinerilor, de ziua lor, să nu plece din ţară appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code