Flux-stiri

Ciucă militează pentru sport și un stil de viață sănătos în rândul tinerilor

  • Prim-ministrul Nicolae Ciucă i-a primit luni, la Palatul Victoria, pe sportivii Lotului Naţional al României de Culturism şi Fitness.
  • Totodată, premierul i-a încurajat pe sportivi să promoveze în rândul copiilor şi tinerilor practicarea sportului şi un stil de viaţă sănătos.
  • Prim-ministrul a transmis mulţumiri antrenorilor, echipei tehnice şi părinţilor, care au sprijinit cariera tinerilor sportivi.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă i-a primit, luni, la Palatul Victoria, pe sportivii Lotului Naţional al României de Culturism şi Fitness: „Sunteţi modele pentru copii şi tineri să aibă un stil de viaţă sănătos şi îi motivaţi să facă sport”.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă i-a primit luni, la Palatul Victoria, pe sportivii Lotului Naţional al României de Culturism şi Fitness. Primul-ministru i-a felicitat pentru rezultatele obţinute recent la Campionatele Europene de Culturism şi Fitness 2022, unde sportivii români au primit 39 medalii, dintre care 23 de aur, 11 de argint şi 6 de bronz.

Totodată, premierul i-a încurajat pe sportivi să promoveze în rândul copiilor şi tinerilor practicarea sportului şi un stil de viaţă sănătos.

Dumneavoastră, asemenea tuturor sportivilor, sunteţi modele pentru copii şi tineri să aibă un stil de viaţă sănătos şi îi motivaţi să facă sport. Performanţa la care aţi ajuns vă legitimează să fiţi pentru generaţia dumneavoastră şi exemple de perseverenţă şi să arătaţi unde se poate ajunge prin muncă şi responsabilitate”, a afirmat Ciucă.

Prim-ministrul a transmis mulţumiri antrenorilor, echipei tehnice şi părinţilor, care au sprijinit cariera tinerilor sportivi.

Federaţia Română de Culturism şi Fitness a fost fondată în anul 1990, prin dezlipirea de Federaţia Română de Haltere şi Culturism şi este unica federaţie naţională afiliată la Federaţia Internaţională de Bodybuilding (IFBB). În plan naţional Federaţia Româna de Culturism şi Fitness organizează competiţii pentru sportivii legitimaţi dar şi concursuri neprofesioniste care au ca scop lărgirea continuă a bazei de selecţie şi atragerea tinerilor către sportul de performanţă.

The post Ciucă militează pentru sport și un stil de viață sănătos în rândul tinerilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code