Flux-stiri

Civilizații necunoscute pot fi contactate prin trimiterea coordonatelor Pământului în spațiu

  • Cercetătorii de la Oxford și-au exprimat îngrijorarea, după ce NASA a spus că încearcă să trimită noi mesaje în spațiu.
  • În opinia oamenilor de știință, acest lucru ar putea face ca extratereștrii să invadeze Pământul.
  • Anders Sandberg, cercetător senior la Institutul pentru Viitorul Umanității (FHI) de la Oxford, este de părere că astfel de mesaje „ar trebui luate foarte în serios”.

Cercetătorii de la Oxford și-au exprimat îngrijorarea, după ce NASA a spus că încearcă să trimită noi mesaje în spațiu, pentru a contacta civilizații necunoscute. În opinia oamenilor de știință, acest lucru ar putea face ca extratereștrii să invadeze Pământul.

Anders Sandberg, cercetător senior la Institutul pentru Viitorul Umanității (FHI) de la Oxford, este de părere că astfel de mesaje „ar trebui luate foarte în serios”. De asemenea, acesta a adăugat faptul că mesajele au șanse foarte mici să fie receptate de către civilizațiile necunoscute, din cauza provocărilor la care acest proces ar fi supus.

Tob Ord de la FHI a lansat, în urmă cu doi ani, „The Precipice”, în care spune că ne putem confrunta atât cu civilizații prietenoase, cât și cu civilizații nu atât de deschise. „Având în vedere că dezavantajele pot fi mai mari decât avantajele, nu mi se pare o decizie bună să facem pași activi spre contact”, a mai adăugat acesta.

„Extratereștrii se ascund până când omenirea este pregătită”. 

Extratereștrii au cerut să nu li se anunțe prezența aici, pentru că omenirea nu este încă pregătită”, a declarat Haim Eshed pentru ziarul israelian Yedioth Aharonoth, potrivit presei evreiești.

Presa evreiască, speculând că Eshed, în vârstă de 87 de ani, și-ar fi rătăcit mințile și nu numai, continuă să-și dezvăluie căile încurcate care îi implică pe președintele Trump și pe diplomația interplanetară.

„Trump era pe punctul de a dezvălui existența extratereștrilor, dar extratereștrii din Federația Galactică spun: «Așteptați, lăsați oamenii să se liniștească mai întâi!». Nu vor să înceapă isteria în masă. Vor să fim mai întâi sănătoși și înțelegători”, a spus Eshed, care a condus programul de Securitate Spațială a Israelului din 1981 până în 2010.

Până în prezent, extratereștrii au obținut un acord pentru a-și păstra secretele mișcărilor, a spus Haim Eshed, menționând că extratereștrii vin în pace.

The post Civilizații necunoscute pot fi contactate prin trimiterea coordonatelor Pământului în spațiu appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code