Flux-stiri

Putin a anunțat continuarea operațiunilor militare în Ucraina, în timp ce negocierile i se par a fi „în impas”

  • Vladimir Putin a afirmat, marţi, că negocierile cu Ucraina sunt „în impas” din cauza solicitărilor excesive ale Kievului.
  • Vladimir Putin a precizat că operaţiunile militare în Ucraina vor continua până la atingerea obiectivelor.
  • Liderul de la Kremlin a anunţat intensificarea relaţiilor Rusiei cu Belarusul.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat, marţi, că negocierile cu Ucraina sunt „în impas” din cauza solicitărilor excesive ale Kievului, dar un membru al delegaţiei ucrainene anunţă că discuţiile diplomatice continuă.

Solicitările în materie de securitate sunt un lucru, iar problemele referitoare la reglementarea relaţiilor în Crimeea, Sevastopol şi Donbas sunt scoase din scopul acestor aranjamente. Adică am revenit la o situaţie de impas pentru noi şi pentru toată lumea”, a afirmat Vladimir Putin, potrivit CNN, într-o conferinţă de presă organizată marţi seară împreună cu preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko.

Vladimir Putin a precizat că operaţiunile militare în Ucraina vor continua până la atingerea obiectivelor.

Liderul de la Kremlin a anunţat intensificarea relaţiilor Rusiei cu Belarusul.

Imediat după afirmaţiile preşedintelui rus, Administraţia de la Kiev a transmis că negocierile continuă.

Negocierile sunt extrem de dificile, se desfăşoară în format online, în grupuri de lucru. Dar sunt în curs”, a declarat Mihailo Podoliak, consilier prezidenţial şi membru al delegaţiei ucrainene.

The post Putin a anunțat continuarea operațiunilor militare în Ucraina, în timp ce negocierile i se par a fi „în impas” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code