Flux-stiri

CNSU: Pacienții cu forme severe de COVID-19 vor fi transferaţi în Germania

CNSU: Pacienți cu forme severe de COVID-19 vor fi transferaţi în GermaniaCNSU: Pacienți cu forme severe de COVID-19 vor fi transferaţi în Germania

  • Pacienții care au forme severe de COVID-19 vor fi transferați în Republica Federală Germană.
  • Transportul se va realiza cu aeronave din dotarea Ministerului Apărării Naționale sau din dotarea Forțelor Aeriene Germane.
  • Decizia s-a luat din cauza supraaglomerării spitalelor din România.

Transportul pacienţilor se realizează cu aeronave din dotarea Ministerului Apărării Naţionale sau din dotarea Forţelor Aeriene Germane, conform unei decizii luată duminică de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Decizia a fost luată având în vedere situaţia epidemiologică la nivel naţional, caracterizată de supraaglomerarea unităţilor sanitare şi în special a unităţilor de primiri urgenţe şi secţiilor de terapie intensivă cu pacienţi care au dezvoltat forme severe sau grave şi care necesită suport respirator invaziv sau neinvaziv. În România nu pot fi suplimentate locurile pe secţiile de terapie intensivă pentru pacienţii cu forme grave şi severe de COVID-19 şi este imperios necesar acordarea asistenţei medicale de specialitate în secţii de terapie intensivă.

The post CNSU: Pacienții cu forme severe de COVID-19 vor fi transferaţi în Germania appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code