Flux-stiri

O persoană a murit și un preot a fost grav rănit într-un presupus atac jihadist asupra unor biserici din Algeciras, Spania

  • Un atac terorist s-a petrecut în Spania în orașul Algeciras: un mort și patru răniți.
  • Un bărbat a atacat mai mai mulți oameni cu o macetă în două biserici din Algeciras.
  • Autorul înjunghierilor a fost arestat de autorități a confirmat Poliția Națională.

Un posibil atac jihadist s-a petrecut în Spania, în orașul Algeciras. Un bărbat înarmat cu o macetă a pătruns în mai multe biserici din acest oraș, atacând oamenii care se aflau înauntru.

Sacristanul bisericii La Palma din Algeciras a murit, iar preotul bisericii San Isidro din Algeciras a fost rănit în urma acestui atac.

Poliția Locală l-a arestat pe bărbatul bărbat acuzat de aceste crime. Atacul asupra a două biserici din Algeciras cu un mort și patru răniți este investigat ca act de terorism.

The post O persoană a murit și un preot a fost grav rănit într-un presupus atac jihadist asupra unor biserici din Algeciras, Spania appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 28 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code