Flux-stiri

LIVE UPDATE. 337 zile de invazie. Odesa pe lista UNESCO: O alegere „politică”, spune Moscova

  • Rusia a denunțat miercuri seară includerea centrului istoric al orașului Odesa pe lista UNESCO a patrimoniului mondial în pericol.
  • O decizie „politică” , potrivit Moscovei.
  • Președintele rus Vladimir Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în primele ore ale zilei de 24 februarie 2022.

Rusia a denunțat miercuri seară includerea centrului istoric al orașului Odesa pe lista UNESCO a patrimoniului mondial în pericol.

O decizie politică” , potrivit Moscovei.

Un grup de țări aparținând «Occidentului colectiv» , cu ajutorul flagrant al Secretariatului UUNESCO, care și-a pierdut imparțialitatea, a grăbit o decizie politică” , a declarat Ministerul rus de Externe într-un comunicat, relatează presa franceză.

The post LIVE UPDATE. 337 zile de invazie. Odesa pe lista UNESCO: O alegere „politică”, spune Moscova appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code