Flux-stiri

S-a creat „școala de prințese” pentru fetițe: Lecții de mers pe tocuri, machiaj și bon ton. Controversă socială: „Educă la sexism”

  • La Milano s-a deschis prima școală de prințese.
  • La cursuri pot particip fetele și băieții cu vârsta între 6-9 ani.
  • La finalul cursurilor sunt înmânate certificare care atesteă încoronarea.

Felicitări, te declar prințesă! Nu mai e doar un vis – e realitate. Și fiica ta poate deveni acum prințesă cu normă întreagă, chiar dacă n-are sânge albastru.

La Milano s-a deschis prima școală de prințese. La cursuri pot merge fetițele care au între 6 și 9 ani. Vor avea ore de dicție, vor învăța cum să meargă pe tocuri, cum să se machieze și cum să mănânce într-un mod distins.

Nici băieții nu sunt lăsați pe dinafară – pot participa și ei la cursurile care se țin o dată pe săptămână, timp de 3 luni.

La final, sunt înmânate certificatele care atestă „încoronarea”.

The post S-a creat „școala de prințese” pentru fetițe: Lecții de mers pe tocuri, machiaj și bon ton. Controversă socială: „Educă la sexism” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 15 times, 3 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code