Flux-stiri

Un bărbat care și-a căutat fratele timp de 24 de ani a ajuns să fie înjunghiat chiar de acesta în timp ce dormea

Ivo (stânga) și Martin Rabanser (dreapta).Ivo (stânga) și Martin Rabanser (dreapta).

  • Un bărbat din Italia care și-a căutat fratele mai mare, dispărut în urmă cu 24 de ani, s-a reîntâlnit cu el, însă nu așa cum se aștepta.
  • Bărbatul a fost înjunghiat în propria casă, fără să știe cine este agresorul, pentru că nu îl mai recunoștea pe fratele său.

Un italian care a petrecut 24 de ani căutându-și fratele mai mare este în stare gravă în spital, după ce fratele său a intrat în casa lui și l-a înjunghiat în timp ce dormea, relatează The Times.

Martin Rabanser, în vârstă de 35 de ani, a declarat că s-a trezit și l-a găsit pe fratele său Ivo atacându-l în mod repetat cu un cuțit de vânătoare.

„După 24 de ani, Martin nu și-a recunoscut atacatorul și a strigat: Cine ești tu? Ce vrei? Ivo i-a răspuns: Sunt fratele tău – nu mă recunoști?”, a declarat avocatul său, Nicola Nettis.

Reuniunea sângeroasă de familie din Selva di val Gardena, în Alpii italieni, a fost primul contact între frați de când Ivo, acum în vârstă de 42 de ani, a plecat de acasă la 18 ani, după moartea tatălui lor.

„O teorie este că Ivo era supărat din cauza condițiilor moștenirii primite de la tatăl lor, care includeau casa în care Martin încă locuiește, și că de atunci este ranchiunos. Dar majoritatea oamenilor se ocupă de acest lucru prin intermediul avocaților – nu dispar timp de două decenii și apoi apar cu un cuțit de vânătoare”, a declarat Nettis.

După ce Ivo a dispărut în 1997, familia sa a lansat apeluri la televiziunea italiană pentru ca el să se întoarcă, dar nu a reușit să dea de urma lui.

Poliția a descoperit acum că acesta locuia în Verona, în timp ce lucra din când în când și își petrecea timpul citind într-o bibliotecă locală, unde a dobândit cunoștințe literare vaste.

Recent, se crede că s-a întors în orașul său natal pe bicicletă și a locuit în pădurile din apropiere, urmărind în secret casa în care fratele său, în prezent angajat al unei stațiuni de schi, locuia cu soția și fiul său de nouă ani.

„A așteptat noaptea și a intrat prin garaj purtând haine de camuflaj și având asupra sa cel puțin două cuțite. S-a dus în dormitor și a început să-și înjunghie fratele în piept, fără amenințări”, a mai spus avocatul victimei.

Când soția lui Martin a încercat să intervină, Ivo i-a dat în față cu spray cu piper. Ea a reuit să fugă și a sunat la poliție.

Potrivit La Stampa, Ivo a declarat poliției: „Am simțit o furie imensă față de fratele meu, dar nu am vrut să îl omor. Am rămas singur cu el în timp ce era în agonie pe pat și aș fi putut să-l termin, dar în schimb m-am dus în bucătărie, unde m-a găsit poliția”.

Martin Rabanser, deși în continuare în stare gravă, nu mai este în pericol de moarte.

„Ivo poate că minimalizează, dar înjunghierea repetată a cuiva în piept este tentativă de omor”, a mai spus avocatul victimei.

The post Un bărbat care și-a căutat fratele timp de 24 de ani a ajuns să fie înjunghiat chiar de acesta în timp ce dormea appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code