Flux-stiri

S-au atacat „big time”, iar acum sunt pe cale să facă alianță. Cum s-a stins războiul declarațiilor dintre Cîțu și Ciolacu

marcel ciolacu si florin citumarcel ciolacu si florin citu

  • Florin Cîțu: Niciodată nu voi face compromisuri cu PSD.
  • Marcel Ciolacu: Tu, Florin Cîțu, ai eșuat Big Time.
  • Ciolacu și Cîțu s-au răzgândit. Ar putea face o majoritate.
  • Florin Cîțu: A fost o discuție bună, o primă discuție bună.
  • Marcel Ciolacu: Nu a fost foarte ușor, dar nici foarte greu.
  • Florin Cîțu: Nu putem, peste noapte, să spunem că este totul roz.

Îți mai aduci aminte înflăcărarea cu care își aruncau acuzații și insulte Florin Cîțu și Marcel Ciolacu? Pentru Florin Cîțu, PSD era dușmanul poporului român care a sărăcit România.

Marcel Ciolacu, în schimb, a reușit să-l dea jos din funcția de premier pe Florin Cîțu și să trimită acasă guvernarea dezastruoasă.

Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc?”

Florin Cîțu, președintele PNL: „Ce-mi place mie că vă îngrijorează sărăcia din România, cu cămăși scumpe, ceasuri care costă cât un apartament.”

Marcel Ciolacu: „Astăzi ați ajuns șef peste un hoit politic. PNL a ajuns să miroasă a PNȚCD. Tu, Florin Cîțu, ai eșuat Big Time.”

Florin Cîțu: „Sunt singurul care s-a opus sistematic și vehement oricărei colaborări, de orice formă cu PSD. Niciodată nu voi face compromisuri. Mai ales când vine vorba despre PSD.”

Asta a fost atunci, în urmă cu câteva săptămâni. Acum, lucrurile stau cu totul altfel. Relația s-a întors la 180 de grade. Și totul în numele interesului țării. Se poate ajunge chiar la o alianță guvernamentală, dar e nevoie de negocieri.

Situația nu e roz, zice Cîțu, dar sunt pe drumul cel bun, crede Ciolacu.

Uite ce au declarat liderii PNL și PSD după prima rundă de negocieri.

Florin Cîțu: „A fost o discuție bună, o primă discuție bună.”

Marcel Ciolacu: „Nu a fost foarte ușor, dar nici foarte greu.”

Florin Cîțu: „Avem nevoie de o guvernare stabilă. Dacă reușim, împreună cu cei de la PSD, să facem acest lucru este OK.”

Marcel Ciolacu: „Eu cred că suntem pe un drum corect și, dacă vom fi și cinstiți și patrioți, acesta este drumul care va duce la formarea unei noi majorități.”

Florin Cîțu: „Nu putem, peste noapte, să spunem că este totul roz între Partidul Național Liberal și Partidul Social Democrat.”

Marcel Ciolacu: „Trebuie găsită o soluție și o pârghie directă.”

The post S-au atacat „big time”, iar acum sunt pe cale să facă alianță. Cum s-a stins războiul declarațiilor dintre Cîțu și Ciolacu appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code