Flux-stiri

Coaliția de guvernare a dezbătut ore în șir despre remanierea miniștrilor. Au fost vehiculate mai multe nume

  • În interiorul partidelor sunt vehiculate nume de miniștri pentru remaniere.
  • Prima rectificare bugetară din acest an este pozitivă.
  • Pe lista miniștrilor care ar putea fi remaniați se află Sorin Cîmpeanu de la educație, Vasile Dîncu de la Apărare, dar și Eduard Novak de la Sport.

Coaliția de guvernare a zăbovit ieri mai multe ore în ședință.

Pe masa discuțiilor a fost remanierea, subvențiile pentru domeniul energiei, dar și declarațiile rasiste ale premierul Ungariei, Viktor Orban, de la Băile Tușnad.

Pe lista miniștrilor care ar putea fi remaniați se află Sorin Cîmpeanu de la educație, Vasile Dîncu de la Apărare, dar și Eduard Novak de la Sport.

Care sunt scenariile pe care ar putea merge coaliția îți spune Lucian Dîrdală, analist politic.

1)Premierul Nicoale Ciucă spunea acum o lună că toți miniștrii au fost performanți. Simte populația această performanță?

2)Din informațiile ieșite în spațiul public, ar fi câte un ministru de la fiecare partid propus spre remaniere. Este aceasta soluția pentru a ține coaliția unită?

The post Coaliția de guvernare a dezbătut ore în șir despre remanierea miniștrilor. Au fost vehiculate mai multe nume appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code