Flux-stiri

Cod galben de ceaţă şi de vânt puternic în 4 judeţe din România

COD galben de ceață pentru Argeș, Dâmbovița și Prahova. Valabil doar în această dimineațăCOD galben de ceață pentru Argeș, Dâmbovița și Prahova. Valabil doar în această dimineață

 Meteorologii au instituit cod galben de ceaţă şi de vânt puternic în 4 judeţe din România.

Potrivit meteorologilor, până la ora 9.00 este în vigoare o avertizare Cod galben de ceaţă în Însurăţei, Viziru, Tufeşti, Ulmu, Dudeşti, Victoria, Stăncuţa, Cireşu, Bărăganul, Zăvoaia, Măraşu, Berteştii de Jos, Ciocile, Bordei Verde, Roşiori, Frecăţei – judeţul Brăila, în judeţul Ialomiţa şi în localităţile Pogoanele, Smeeni, Padina, Glodeanu-Siliştea, Glodeanu Sărat, Ruşeţu, Luciu, Brădeanu, C.a. Rosetti, Movila Banului, Scutelnici, Amaru, Mihăileşti, Largu, Florica din judeţul Buzău.

Ceaţa reduce vizibilitatea local sub 200 m.

Până la ora 13.00, localităţile Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Şelimbăr, Boiţa din judeţul Sibiu sunt sub alertă Cod galben de vânt. Se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55 – 70 km/h.

The post Cod galben de ceaţă şi de vânt puternic în 4 judeţe din România appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code