Flux-stiri

Compania americană McDonald’s vinde acțiunile și părăsește complet Rusia

  • McDonald’s îşi suspendaseră activităţile la puţin timp după începere invaziei ruse de pe 24 februarie.
  • Gigantul fast-food a subliniat că criza umanitară provocată de război „nu mai este sustenabilă şi nici nu este în concordanţă cu valorile McDonald’s”.
  • Compania din Chicago a anunţat la începutul lunii martie că îşi va închide temporar restaurantele din Rusia, dar va continua să plătească angajaţii.

McDonald’s îşi suspendaseră activităţile la puţin timp după începere invaziei ruse de pe 24 februarie.

Compania americană a declarat luni că a început procesul de vânzare a operaţiunilor sale din Rusia, care include 850 de restaurante care angajează 62.000 de oameni, fiind ultima companie occidentală importantă care a părăsit Rusia de când a invadat Ucraina în februarie.

Gigantul fast-food a subliniat că criza umanitară provocată de război „nu mai este sustenabilă şi nici nu este în concordanţă cu valorile McDonald’s”.

Compania din Chicago a anunţat la începutul lunii martie că îşi va închide temporar restaurantele din Rusia, dar va continua să plătească angajaţii. În acest moment, caută un cumpărător rus care să-i angajeze muncitorii.

The post Compania americană McDonald’s vinde acțiunile și părăsește complet Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code