Flux-stiri

Compania care a primit 80.000 de euro în contul bancar după ce a fost efectuată greșit o plată

  • Clubul turc de fotbal Fenerbahçe Istanbul a ratat plata transferului pentru jucătorul Miha Zajc.
  • Suma ar fi trebuit să ajungă la clubul Empoli, dar a fost trimisă unui dealer auto din Olanda, Doetinchem.

La 31 ianuarie 2019, Fenerbahce l-a cumpărat mijlocaşul Miha Zajc, iar în septembrie 2020 a trimis un transfer bancar însemnând o tranşă de 830.929,50 euro, dar cu destinatar greşit.

După cum a informat chiar clubul turc într-o declaraţie oficială, suma de 830.929,50 euro a fost expediată în contul unei reprezentanţe Doetinchem din Olanda, în loc de clubul italian Empoli.

Turcii, după ce compania toscană făcuse o cerere de plată, şi-au dat seama de greşeală, dar olandezii au refuzat rambursarea banilor. Clubul din Istanbul a depus plângere şi a câştigat litigiul.

The post Compania care a primit 80.000 de euro în contul bancar după ce a fost efectuată greșit o plată appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code