Flux-stiri

COVID-19 ar putea fi istorie. Compania japoneză Shionogi a pus la punct o pilulă care elimină rapid virusul

  • Un tratament experimental de la Shionogi & Co Ltd a demonstrat că elimină rapid virusul care provoacă COVID-19.
  • Compania are aspiraţii globale pentru pilula antivirală, care este, în prezent, evaluată de autorităţile de reglementare japoneze.
  • Producătorul de medicamente a declarat, în luna martie, că va lansa un studiu global de fază III, la nivel mondial, pentru acest medicament cu sprijinul guvernului american, iar directorul general, Isao Teshirogi, a declarat că producţia ar putea ajunge la zece milioane de doze pe an.

Un tratament experimental de la Shionogi & Co Ltd a demonstrat că elimină rapid virusul care provoacă COVID-19, potrivit unor noi date, a declarat, duminică, producătorul japonez de medicamente, citat de Reuters.

Pastila, S-217622, „a demonstrat o eliminare rapidă a virusului infecţios SARS-CoV-2″, a precizat Shionogi într-un comunicat, citând rezultatele fazei 2b din studiul clinic de fază II/III al medicamentului.

Compania are aspiraţii globale pentru pilula antivirală, care este, în prezent, evaluată de autorităţile de reglementare japoneze.

Producătorul de medicamente a declarat, în luna martie, că va lansa un studiu global de fază III, la nivel mondial, pentru acest medicament cu sprijinul guvernului american, iar directorul general, Isao Teshirogi, a declarat că producţia ar putea ajunge la zece milioane de doze pe an.

Acţiunile Shionogi au avut o evoluţie sinuoasă în urma speculaţiilor privind succesul tratamentului. Acţiunile au urcat vineri, după un raport potrivit căruia guvernul american negociază achiziţionarea de rezerve de medicamente.

Pe 13 aprilie, acţiunile au scăzut cu până la 16% în urma unor rapoarte conform cărora medicamentul ar putea prezenta riscuri pentru sarcini, pe baza datelor preclinice.

The post COVID-19 ar putea fi istorie. Compania japoneză Shionogi a pus la punct o pilulă care elimină rapid virusul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code