Flux-stiri

COVID-19 mai face o victimă în rândul tinerilor. Un bărbat de 24 de ani, nevaccinat și fără alte boli, a murit

La cât timp după ce ai avut Covid poți suferi o intervenție chirurgicală, pentru a evita riscul de deces postoperatorLa cât timp după ce ai avut Covid poți suferi o intervenție chirurgicală, pentru a evita riscul de deces postoperator

  • Un tânăr din județul Bistrița-Năsăud, în vârstă de 24 de ani, este pe lista celor 382 de români morți din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore.
  • Decesul de la categoria de vârstă 20-29 de ani este al unui pacient din județul Bistrița-Năsăud.
  • Tânărul avea 24 de ani, nu avea comorbidități și era nevaccinat.

Un tânăr din județul Bistrița-Năsăud, în vârstă de 24 de ani, este pe lista celor 382 de români morți din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, decesul de la categoria de vârstă 20-29 de ani este al unui pacient din județul Bistrița-Năsăud.

Tânărul avea 24 de ani, nu avea comorbidități și era nevaccinat.

Miercuri este o nouă zi în care România numără peste 15.000 de cazuri noi de coronavirus. Sunt 15.733 de cazuri. Un număr de 382 de români au murit în ultimele 24 de ore, iar presiunea în secțiile de ATI este tot mai mare, în prezent fiind 1.676 de persoane în stare gravă.

The post COVID-19 mai face o victimă în rândul tinerilor. Un bărbat de 24 de ani, nevaccinat și fără alte boli, a murit appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code